Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda dersler sabah saat 08.15´de başlar, 15.05´de sona erer.
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dil: Okulumuzda okutulan yabancı dil İngilizcedir.
Servis Bilgisi: Okulumuz İl Merkezinden olmasından dolayı herhangi bir servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (434) 2260596

WEB - https://bitlismerkezyibo.meb.k12.tr

Adres - Atatürk mah. Feyzullah Ensari cad. Merkez BİTLİS

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bitlis Merkezdedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Valiliğe ve hastane gibi birçok devlet kurumlarına yakındır.

Adres - Atatürk mah. Feyzullah Ensari cad. Merkez BİTLİS

Ulaşım Özel halk otobüsleriyle Bitlis Merkez´e ve minibüslerle Tatvan ilçesine ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkezdedir.